Robot Restaurant: Major Tokyo's Tourist Trap

By Debbie - 2:19 PM


Μία από τις τουριστικές παγίδες του Tokyo είναι το Robot Restaurant στη γειτονιά Shinjuku. Πολυδιαφημισμένο παντού, κυριολεκτικά όποια πέτρα και να σηκώσεις στο Tokyo το βλέπεις να εμφανίζεται μπροστά σου και να σε προσκαλεί. 

Σαν άνθρωπος που εμπιστεύεται τους bloggers έκανα το λάθος και σκέφτηκα "πολύ ωραία ιδέα!" όταν είδα μία καλοφιλτραρισμένη φωτογραφία στο Ιnstagram μίας diy blogger. Βέβαια η ιδέα μου μπήκε και φυσικά ήθελα να ζήσω και εγώ αυτή τη φοβερή εμπειρία του Robot Restaurant.

Δώσαμε λοιπόν τα ωραία μας λεφτάκια (80 ευρώ το άτομο παρακαλώ) και κλείσαμε μία ωραία θεσούλα για το θέαμα - υπερπαραγωγή. Ιαπωνία σκεφτόμουν, στην αιχμή της τεχνολογίας θα δούμε διαστημόπλοια και αληθινούς εξωγήινους που θα τους έχουν φέρει από τον Άρη. Whatever. Το θέαμα ήταν ένα κιτς τσίρκο με γιγαντιαίες κούκλες και σε τίποτα δε θύμιζε show υψηλής τεχνολογίας με αυτοματοποιημένες πρωτοτυπίες που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.

Χειροκίνητα άρματα - λες και ήμασταν σε κάποιο καρναβάλι - κακοφτιαγμένες στολές και κακόμοιροι χορευτές διαφόρων εθνικοτήτων που έκαναν μία δουλειά του ποδαριού ίσως για μία σεζόν για να βγάλουν κάποια χρήματα.


Εν ολίγοις δεν αξίζει να πάτε. Δεν αρμόζει στην εμπειρία του Tokyo μία τέτοια κιτς παραγωγή. Θα έπρεπε να του πάρουν την άδεια λειτουργίας. Μην κοιτάτε που ήμαστε χαρούμενοι στις φωτογραφίες. Προσπαθήσαμε να το διασκεδάσουμε.

Δείτε το βίντεό μας και πάρτε μια ιδέα.


  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια